Splošni pogoji poslovanja
Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da zapustite stran spletne trgovine Hidro d. o. o. (v nadaljevanju Hidro)

Spletna trgovina Hidro si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani kadarkoli, brez predhodnega obvestila.  Morebitne nejasnosti razčistite pred nakupom izdelkov telefonsko ali preko elektronske pošte.

Cene
Vse cene objavljene v spletni trgovini so izražene z DDV. Cene veljajo samo ob naročilu. Cene v predračunih so fiksne, lahko pa odstopajo od cene v ceniku. Vse cene izdelkov so navedene v Evrih. Vse dobavljeno blago ostane do celotnega plačila last podjetja Hidro.

Reklamacije
Vsako reklamacijo bomo poskušali urediti čim hitreje, seveda v korist kupca. Brez predloženega računa, reklamacije žal ne moremo reševati (zato je račun potrebno skrbno hraniti).

Poškodbe izdelka
Kupec je dolžan pri prevzemu artiklov pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljavca. Za morebitne poškodbe artiklov med transportom, (poslanih s hitro pošto), se rešujejo s pristojno hitro pošto.

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo skrbno varujemo. Spletna trgovina Hidro je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Vaše podatke bomo uporabili le za pravilno izvedbo nakupa in za obveščanje o novostih naše spletne trgovine. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi.

Pritožbe in spori
Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju  samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Preišči izdelke

Back to Top
Izdelek je dodan v košarico